Enzim Lallzyme CUVEE BLANC 10g za belo vino

LALLEMAND
570,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
LALLEMAND
Kod proizvoda - SKU SA31859
Na zalihama

Opis

Enzim Lallzyme CUVEE BLANC može da se koristi i za svo svetlo voće (jabuka, dunja, kruška, kajsija).

Doziranje: 2 gr/100 kg grožđa (voća).

10g enzima je dovoljno za 500kg voća.


NAMENA PROIZVODA: Za maceraciju belog aromatičnog i neutralnog grožđa prilikom kontakta sa pokožicom.

EFEKAT NA VINO: Pektinaza slabijeg macerativnog potencijala daje bolju i nežniju ekstrakciju soka i brzo bistrenje posle presovanja. S obzirom na to da se radi o koncentrisanoj beta-glukozidazi, Lallzyme Cuvee Blanc će znatno povećati aromatsku kompleksnost belih vina, naročito kod sorti kao što su Sauvignon blanc, Chardonnay i Semillon.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 2g enzima u 200ml tečnosti) i dobro umešati u ostatak šire. Vreme kontakta se produžava proporcionalno ukoliko je temperatura šire/vina niža (kao i pH).

Proizvodi: LALLEMAND S.A.S. podružnica Lallemand Inc. Saint Simon, Francuska


Vrsta voća

CUVEE BLANC

Za kajsiju

2 gr / 100kg

Za krušku

2 gr / 100kg

Za dunju

2 gr / 100kg

Za jabuku

2 gr / 100kg


NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar