Enzim Lallzyme EX-V 10g za crno vino

LALLEMAND
510,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
LALLEMAND
Kod proizvoda - SKU SA31858
Na zalihama

Opis

Enzim Lallzyme EX-V može da se koristi i za šljivu.

Doziranje: 2 g/100 kg grožđa (voća).

10g enzima je dovoljno za 500kg voća.


NAMENA PROIZVODA: Za maceraciju crnog grožđa u cilju dobijanja kompleksnih crvenih vina punog tela.

EFEKAT NA VINO: Enzim Lallzyme EX-V je namenjen za brzo oslobađanje polisaharida iz ćelijskog zida grožđa i ostalih unutar ćelijskih poželjnih sadržaja, za kompletno i brzo oslobađanje antocijana. Omogućuje efikasnije otpuštanje tanina i njihovo naknadno vezivanje sa antocijanima što skupa daje veću stabilnost vinu. Pomaže oslobađanje aromatskih supstanci uz istovremeno očuvanje sortnih karakteristika grožđa.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 2g enzima u 200ml tečnosti) i dobro umešati u ostatak kljuka.

Fermentacija pokožice na temperaturi 18-28° C / 2-8 dana doziranje 1,5 - 2 g.

Proizvodi: LALLEMAND S.A.S. podružnica Lallemand Inc. Saint Simon, Francuska

 

Vrsta voća

EX-V

Za šljivu

2 gr / 100kg


NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar