Hlorne granule za dezinfekciju PANDEZ 1kg

1.500,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Kod proizvoda - SKU SA31285
Na zalihama

Opis

Sastav: 100% natrijum dihloroizocijanurat dihidrat

Područje primene: PAN DEZ je preparat u obliku granula koji se koristi za dezinfekciju pijaće vode u bunarima i rezervoarima, vode u bazenima za kupanje i rekreaciju kao i za dezinfekciju  površina (podovi, zidovi) i površina koje dolaze u kontakt s hranom i opreme koja nije osetljiva na hlor. PAN DEZ ima široku  primenu u prehrambenoj industriji, u javnim objektima, objektima zdravstva i veterine (veterinarske stanice), kao i u svim objektima za uzgoj životinja.

Način upotrebe:

Dezinfekcija vode u bazenima za kupanje i rekreaciju

Preparat širokog spektra sa primenom za dezinfekciju u domaćinstvu, industriji mesa, mleka, ribe, jaja, povrća i voća, pivarstva, vinarstva, u pekarstvu, na pijacama, bazenima za rehabilitaciju. Za dezinfekciju vode za piće. Za dezinfekciju u veterini i stočarstvu (farme stoke i živine)
PRIMENA:
5 g/25 litara vode ide za dezinfekciju, opštu sanitaciju - predmeta, pribora, opreme, podova, zidova, sanitarnih prostorija, prevoznih sredstava. Dezinfekcija se može obaviti potapanjem, brisanjem i prskanjem pri ekspoziciji 3 minuta - 2 sata. Dezinfekcija vode za piće - 2 g granulata se sipa u 1000 litara vode. Ovako dezinfikovana voda je za upotrebu posle 15-30 minuta. Za dezinfekciju bunarske vode se radi hiperhlorisanje desetostrukom kolicinom 15-20 g /1000 litara vode. Kontroliše se rezidualni hlor

CILJANI ORGANIZMI: bakterije, alge, gljivica, viruse (virus hepatitisa A), protozoe i nematode.NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar