Dekorativni kamen za zidove i fasade Dark Gold Stone

3.420,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Kod proizvoda - SKU INOVA042
Na zalihama

Opis

Dekorativni kamen i fasadni kamen INOVA DECORATIVA izrađen je od najkvalitetnijih, uglavnom uvoznih sirovina. Osim vrhunske estetike krasi ga najviši standard čvrstoće i otpornosti na teške atmosferske uslove. Zbog toga je potpuno podesan i višegodišnjim iskustvom potvrđen kao vrhunski fasadni materijal.

Standardna debljina ploča je idealna za ugradnju i iznosi 2-2,5 cm. Širina svake ploče je 10 cm. U svakoj kutiji dekorativnog kamena nalazi se podjednak broj ploča sledećih dužina: 20 cm, 30 cm i 50 cm…

Postavka se vrši standardnim građevinskim cementnim lepkom za keramiku koji je namenjen za spoljašnju primenu (klasa C1 i C1+).

VAŽNA NAPOMENA: Fotografije proizvoda na ovoj stranici kao i u galeriji imaju svrhu da najpribližnije pokažu izgled proizvoda. Izgled proizvoda na njima zavisi od svetlosnih uslova pod kojima je svaka pojedinačna fotografija nastala, kao i minimalnih odstupanja, od serije do serije, u okviru istog standarda.


Pakovanje: Čvrste kutije od petoslojne lepenke, svaka sadrži 1 kvadratni metar kamena.

Rok trajanja: Neograničen.

Boja: tamno gold

Cena je po m2


Težina kvadrata je 22 kg što je oko 40% manje u odnosu na prirodni kamen iste debljine. Ovo je postignuto korištenjem specijalnih, ultralakih agregata koji, sa jedne strane, poskupljuju proizvodnju, ali sa druge strane omogućavaju da je proizvod podoban sistemima savremene gradnje, odnosno da se može primeniti na tzv. “Demit” fasadama u eksterijeru kao i na gips-karton zidovima u enterijeru.

Napravljen je od mlevenog prirodnog kamena i prirodnog mineralnog veziva. Peče se u posebnim kalupima i na visokoj temperaturi, da bi se postigla što veća tvrdoća kamena i dugotrajnost. Dekorativni kamen je 100% prirodan proizvod. Kamen nije naknadno bojen, već je deo celokupne strukture mase koja se izliva u kalupe. Njegov reljef (rustičnost), boja, sam izgled kompletno postavljenog Dekorativnog kamena na zidu su verodostojni izgledu prirodnog kamena. NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar