var pixel_id = parseInt("676727265762384");
   021447799, mts 0665447799 Viber i WhatsApp  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  

Uslovi korišćenja

NAPOMENA: Pre plaćanja platnim karticama (VISA, Maestro) molimo Vas da proverite stanje zaliha odnosno da li je traženi artikl raspoloživ za slanje odmah po uplati. Tel. +38121447799 ili info@vremejenovac.rs

USLOVI KORIŠĆENJA
Molimo vas da pre korišćenja web stranice ili korištenja njezinih usluga pročitate ove uslove korišćenja i  odgovornosti

POTVRDA I PRIHVAĆANJE USLOVA KORIŠĆENJA
Prijavom na web stranicu i/ili korištenjem web stranice VremeJeNovac.rs i svih pridruženih stranica i servisa koji  pripadaju domenu VremeJeNovac.rs (dalje u tekstu: VremeJeNovac) smatra se da je korisnik u svakom trenutku upoznat s ovim uslovima korišđćenja, te da ih u potpunosti razume i prihvata. Ako se korisnik ne slaže s ovim uslovima korišćenja, molimo da se ne koristiti našim stranicama ili uslugom.
KORIŠĆENJE USLUGA
Registracijom za usluge VremeJeNovac korisnik dobija podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korišćenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvata odgovornost za sve aktivnosti povezane s korišćenjem usluga VremeJeNovac. Usluge se ne mogu koristiti u nezakonite svrhe, a korisnik usluga se obvezuje da će se njima služiti u skladu sa svim važećim zakonima, propisima ili konvencijama, uključujući ali ne ograničavajući one koje se odnose na privatnost podataka, međunarodne komunikacije i izvoz tehničkih ili osobnih podataka. VremeJeNovac nema kontrolu nad sadržajem informacija koje se prenose preko korisničkih računa. VremeJeNovac ne garantuje tačnost ili pouzdanost bilo kog mišljenja, saveta ili izjava datih preko računa VremeJeNovac niti ta mišljenja zastupa. Korisniku je izričito zabranjeno korišćenje usluga za prenos bilo kakve nezakonite, štetne, preteće, uznemirujuće, prostačke, vulgarne te svake druge nepoželjne informacije bilo koje vrste, uključujući, ali ne ograničavajući se na svako ponašanje koje bi ohrabrivalo kazneno delo, kršenje prava trećih osoba, dovođenja do građanske odgovornosti ili kršenje bilo koji lokalnih, državnih, nacionalnih ili drugih zakona. Korisnik se obvezuje da se uslugom neće koristiti na način koji bi ometao VremeJeNovac ili druge korisnike.

USLOV PORUČIVANJA
Minimalni iznos porudžbenice iznosi 500 RSD. Ne prihvatamo porudžbenice ispod definisanog minimalnog iznosa.

IZMENE I PREKID USLUGE
VremeJeNovac zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja web stranice VremeJeNovac kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio mreže VremeJeNovac, bez obaveze prethodne najave. Izmene stupaju na snagu odmah nakon što su objavljene na našoj web stranici. VremeJeNovac nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promenama. Korisnik potvrđuje i prihvata da VremeJeNovac ne garantuje stalan, neprekidan ili siguran pristup na naše web stranice i da rad naše web stranice može biti ometen brojnim uticajima ili okolnostima van naše kontrole.
INFORMACIJE O AUTORSKOM PRAVU I ZAŠTITNOM ZNAKU
Svi sadržaji koji se nalaze na ovim stranicama ili su im dostupni, uključujući web dizajn, tekst, korporativna imena, oznake usluga, logotipove, web stranice i imena domena VremeJeNovac, zaštićeni su autorskim pravom ili drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu te se ne sme reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka mreže VremeJeNovac ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu mreži VremeJeNovac ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na mreži VremeJeNovac mogu se koristiti samo za lične potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost, uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih lica.
LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
VremeJeNovac sadrži linkove na web stranice drugih prodavnica na internetu koje su u vlasništvu trećih lica i upravljani njima. VremeJeNovac nema nadzor nad internet stranicama drugih prodavnica te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. U slučaju da korisnik ima bilo kakvih pitanja ili sumnji vezanih za sadržaj koji se nalazi na tim stranicama, treba stupiti u kontakt s administratorom vanjskih web stranica. Korisnikovo korištenje vanjskih web stranica podleže uslovima korišćenja i pravila o privatnosti te stranice, i VremeJeNovac nije za to odgovoran.
ODŠTETA
Korisnik se obavezuje nadoknaditi štetu, te VremeJeNovac, njegove partnerske kompanije, podružnice, službenike, direktore i zaposlene ne smatra odgovornima ni za kakve tvrdnje ili zahteve, uključujući razumne pravne naknade i troškove zatražene od strane trećih osoba koje proizilaze iz korišćenja usluge korisnika, kršenja ovog Ugovora ili povrede prava od strane korisnika ili drugih korisnika usluga koji se služe korisnikovim računom, bilo kojih prava intelektualnog vlasništva ili bilo kojeg drugog prava bilo koje osobe ili entiteta. VremeJeNovac zadržava pravo ukidanja ili uskraćivanja  mogućnosti korišćenja korisničkog računa usluga za koje je korisnik registrovan bez prethodne najave ili/i objašnjenja. VremeJeNovac ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa usluga za koje je korisnik registriran.

ODGOVORNOST
Informacije i materijali na našoj web stranici mogu sadržavati tehničke ili tipografske pogreške. Promene se povremeno rade u sadržaju web stranice. Korisnik ne daje nikakve izjave ili garancije koja se odnose na informacije, materijale ili slike na web stranici, i ovime se korisnik izričito odriče svih garancija u odnosu na bilo koju informaciju, materijal ili sliku na web stranici. Ni pod kojim okolnostima, uključujući nemar, VremeJeNovac ili netko drugi ko sudeluje u stvaranju, koji proizvodi ili distribuira usluge ne može biti odgovoran ni za kakve direktne, indirektne, slučajne, posebne ili posledične štete koje proizilaze iz upotrebe ili nemogućnosti upotrebe usluge, kao ni za rezultat koji proizađe iz pogrešaka, propusta, prekida rada, brisanja datoteka, pogreške, nedostatka, kašnjenja u radu ili prenosu ili za bilo koji drugi neuspeh učinka

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, pouzećem ili po predračunu, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, VremejeNovac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja ako je plaćanje izvršeno platnim karticama, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice, odnosno povraćaj sredstava će izvršiti putem pošte ili druge kurirske službe koja je naplatila prilikom preuzimanja (pouzećem). Za uplate preko tekućeg računa, povraćaj se vrši običnim nalogom za prenos sa naznakom "povraćaj sredstava".

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs NBS.  Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

All payments will be affected in Serbian currency - dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current middle exchange rate of NBS. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA
U ime VJN. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

POLITIKA REKLAMACIJA
Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe, da je proizvod koji ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i sledite navedene korake: Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na info@vremejenovac.rs, telefonski na 021447799, putem online chata na stranici ili preko društvenih mreža. Poslat ćemo Vam potvrdu prijema reklamacije i, na osnovu Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:     ·         može li se proizvod zameniti za novi,  ·         može li se za proizvod vratiti novac,     ·         ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašćeni servis.    U slučajevima kada se proizvod može zameniti za novi i kada se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište.  Kad proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obaveštenje o povratu novaca/slanju zamenskog proizvoda. Povrat novca/zamena za novi proizvod biće odrađena u roku 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 021447799 ili e-mailom na  info@vremejenovac.rs U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašćeni servis, poslat ćemo Vam sve podatke  ovlašćenog servisa. Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku proverili stanje pošiljke i poslali novu.  Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo rešiti Vašu reklamaciju. Proizvod kojim ste nezadovoljni možete zameniti za novi ili vratiti uz povrat novca i to u roku od 14 dana od prijema proizvoda na Vašu adresu.

ISPORUKA I POVRAĆAJ
Rok isporuke: Internet prodavnica VremeJeNovac.rs započinje proces organizovanja isporuke proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši naručivanje i kupovanja proizvoda. Isporuku obavljamo u roku 3 - 7 dana osim proizvoda za koje je kupac posebno obavešten o roku isporuke. Subote i nedelje ne računaju se u rok dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi, u distribucionom centru partnera koje je isti vratio internet prodavnici VremeJeNovac.rs bez isporuke kupcu i sl.) VremeJeNovac.rs ne preuzima odgovornost na prvi rizik i obvezuje se poslati zamenski proizvod u najkraćem roku.
Nemogućnost isporuke od strane prodavca: U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavca zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavac će pismeno obavestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu, prodavac će kupcu vratiti uplaćen novac što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Kada kupac izvrši plaćanje karticom putem Interneta, njegova kartica se ne tereti do isporuke robe. U slučaju otkazivanja narudžbe u roku od sedam dana nakon isporuke prodavac će izvršiti storniranje plaćanja kod banke koja je izdala karticu. Isporuka: VremeJeNovac.rs internet prodavnica u saradnji sa dostavnim službama vrši dostavu na celom području Republike Srbije.
* Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između Kupca i dostavljača, radnici Internet prodavnice VremeJeNovac.rs dostavnim službama dostavljaju i broj telefona Kupca navedenog prilikom registracije.
* Ukoliko Kupac želi dostavu nekom drugom dostavnom službom, dužan je o tome obavestiti VremejeNovac.rs odmah po izvršenoj narudžbi. U tom slučaju Kupac sam kontaktira dostavnu službu i sa njima dogovara detalje dostave. Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca.
* Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. *Prilikom preuzimanja Kupac je dužan proveriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (radniku kompanije koja vrši dostavu).
* Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tokom dostave.
*Ako Kupac ne primi robu, ili obavestenje o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavestiti Prodavaca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.
* Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom povraćaja e-mailom na info@vremejenovac.rs, telefonski na broj 021447799.

Isporuka za inostranstvo: Molimo Vas da nam pošaljete upit na mail vremejenovac@yahoo.com sa navedenim artiklom koji želite da Vam se isporuči i nazivom mesta i države u koju želite da primite paket. U najkraćem roku dostavićemo Vam ponudu sa konkretnom cenom dostave.

 
  
  
  
   
 
Informacije
O nama
Uslovi korišćenja
Politika Privatnosti
Iskustva korisnika
 
Plaćanje i isporuka
Cenovnik dostave
Korpa
Načini plaćanja
Isporuka i povraćaj
 
Podrška
Kontaktirajte nas
Najčešće postavljana pitanja
Mapa sajta
Reklamacije
 
Nalog korisnika
Registrujte se
Zaboravili ste lozinku
Porudžbine
Favourite products
Online E-commerce Rešenje ShopMania Biz

VJN 
Bele Njive 5, Novi Sad, Juznobacki 
Telefon: 021447799, Telenor 0665447799 
Email: info@vremejenovac.rs 
Matični broj firme: 63614530 
PIB (poreski identifikacioni broj): 108668720
 
 
 
  
 
 
 Magazin Vikendica