Hrana za kvasce Fermaid E 100gr

LALLEMAND
750,00 RSD (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
LALLEMAND
Termék kód - SKU SA31823
Raktáron

Leírás

Tokom alkoholne fermentacije odgovarajuće prisustvo azota od ključne je važnosti za život i aktivnost kvasaca. Azot dostupan kvascu (ili koji kvasci mogu upotrebiti, engleski YAN-Yeast Assimilable Nitrogen) u širi je od direktnog uticaja na kvalitet fermentacije i prisustvo isparljivih jedinjenja koja učestvuju u stvaranje aroma u vinu. Fermaid E sadrži inaktivni kvasac (organski alfa-amino azot) i diamonium fosfat (neorganski azot). Ova mešavina neorganskog i organskog azota služi da pomogne pravilan metabolizam kvasaca koji će dovesti do najboljih rezultata fermentacije. Kada se doda Fermaid E u međućelijskom prostoru kvasca se stvaraju rezerve amino-azota. Ovo za posledicu ima brojne pozitivne aspekte od kojih su najvažniji obavljanje alkoholne fermentacije do kraja, bez zastoja tokom nje ili u njenim završnim fazama kada je prisustvo za kvasac negativnih faktora najbrojnije.
Napomena: Kvascu rehidriranom u GO-FERM PROTECT EVOLUTION®-u naroćito koristi dodatak Fermaida E posle obavljene 1/3 fermentacije.
Sirovinski sastav: Dehidrirani vinski kvasac deaktiviran termičkim putem, amonium sulfat, diamonium fosfat, tiamin hidrohlorid.
Primena: Dodaje se u širu posle obavljene 1/3 fermentacije (kada se preradi 1/3 šećera u širi) i pri kraju fermentacije (kada se preradi 2/3 šećera).
Uputstvo za upotrebu: Umešati 15-20gr/hl direktno u vino koje fermentira u toku prve polovine fermentacije i 15-20gr/hl u toku druge polovine fermentacije.
Doziranje: 30-40gr/hl.


NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Részletek

SKU
SA31823
Tömeg
0.2 kg
Márka

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása