Kvasac univerzalni VINOFERM Basic bayanus 10gr - 10 kesica

1 200,00 RSD (tartalmazza az ÁFÁ-t)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Termék kód - SKU SA58167

Leírás

NEUTRALAN KVASAC ZA VINO I RAKIJU
Saccharomyces cerevisiae sp. bayanus


Vinoferm basic bayanus je kvasac selekcionisan za proizvodnju kvalitetnih suvih belih vina i voćnih rakija. Veoma je koristan kod otežane fermentacije i zbog neutralnosti soja koristan kod vrenja voća svih sorti.


UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Doziranje: 25g/100L, kod otežanih fermentacija i do 50g/100L ( 100g kvasca dovoljno je za 400kg voća)

NAČIN UPOTREBE: Razmutiti kvasac u blago toploj vodi (35-40°C) u odnosu 1:10, promešati, ostaviti 15min, u to dodati istu količinu šire ili isceđenog voća i opet promešati snažno, ostaviti još 15min i sve dodati u masu za tretiranje uz mešanje. Voditi računa da razlika temperature vode sa kvascem i šire tj kljuka ne bude veća od 10°C da bi se izbegao termički šok kvasca.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Pakovanje od 10 komada po 10gr.

Vrsta proizvoda za koji je namenjen Voće, Belo grožđe, Crno grožđe
Namenjeno za proizvod Vino, Rakija
Vrsta proizvoda Vinski kvasac
Sastav Saccharomyces cerevisiae spp. bayanus
Težina pakovanja 10 gr
Zemlja porekla Italija


NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása