Kamado Space Infinite Island - ostrvo za kuvanje

Kamado Bono
499.406,00  RSD (sa PDV-om) 525.690,00  RSD
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Kamado Bono
Kod proizvoda - SKU Bono 16

Opis

KamadoSpace Infinite Island je ostrvo za kuvanje na otvorenom koje se lako sklapa, dizajnirano za Vaš kamado roštilj, napravljeno od komponenti od nerđajućeg ili pocinkovanog čelika i HPL fasada, laminata visokog pritiska austrijske proizvodnje koji su ekstremno otporni na vremenske uslove i koji se lako čiste. HPL fasade su otporne na hladnoću i toplotu i mogu da izdrže konstantnu temperaturu od -80 °C do 80 °C. Baza je otporna na vatru, a površina je otporna na svetlost. Zaštita od ekstremnih vremenskih uslova sastoji se od dvostrukog očvršćavanja akrilne poliuretanske smole. Za razliku od punog drveta, HPL materijal ne zahteva apsolutno nikakvo održavanje.

Od sada više nećete morati da brinete o ogrebotinama, udarcima i ekstremnim promenama temperature. Površina ploče je veoma slična tradicionalnom tvrdom drvetu, kada je dodirnete čak se osećate kao da dodirujete tvrdo drvo.

Sve metalne komponente su od nerđajućeg čelika ili toplo pocinkovanog čeličnog lima, premazane prahom za zaštitu od ogrebotina, izbledenja, toplote, hladnoće, korozije ili bilo kojih drugih vremenskih uticaja.

Ploča stola je izrađena od pažljivo poliranog nerđajućeg čelika otpornog na kiseline i na toplotu, lako se čisti i održava. Precizno laserski isečena okrugla ili ovalna rupa na stolu je savršena za vaš specifičan kamado model.

Visina metalne police na koju se postavlja roštilj može se podesiti u koracima od 30 mm (6 pozicija). Sto je opremljen sa četiri prostrane fioke za pribor za odlaganje roštilja od livenog gvožđa, kamena za picu, deflektora ili pleha za pečenje.

Postoje tri elegantne fioke od 68 litara za lonce i pribor, jedna robusna fioka od 179 litara za drveni ugalj - sve sa skrivenim, potpuno rastegljivim Blum sistemima šina - okovi od vodećeg svetskog proizvođača iz Austrije. Najlonska sinhronizacija valjaka i profila fioke sa malim trenjem obezbeđuje glatko klizanje u kombinaciji sa odličnim karakteristikama naginjanja. Sistem uključuje integrisanu, promenljivu tehnologiju za tiho zatvaranje bez napora, obezbeđujući lagano klizanje fioka i olakšavajući korišćenje čitavog ostrva za kuvanje.

Mnogi korisnici će ceniti fioku za pepeo od nerđajućeg čelika sa poklopcem. Dizajnirani su tako da okruženje za roštilj bude što čistije.

Sto je opremljen okretnim točkovima nemačkog proizvođača Blickle sa kočnicama za zaključavanje. Postoji držač kuhinjskih krpa sa 10 kukica za kačenje pribora- Kao dodatak može se kupiti i odvojiva daska za sečenje od javora (postavlja se preko cele dubine stola, impregnirana je švedskim SKIDD uljem, specijalno dizajniranim za tretman drvenih površina na kojima će se pripremati hrana).

KamadoSpace ostrvo za roštilj je 100% dizajnirano i proizvedeno u Litvaniji.

Dimenzije: 

  • 75"L x 32.2"W x 35"H
  • Težina: 190kg


UVOZNIK: VJN internet trgovina, Bele Njive 5, Novi Sad 21000, tel. +381665447799

Informacije

SKU
Bono 16
Težina
190 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar