NOVO

Eno White Fruit komplet za proizvodnju rakije i belih vina

990,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Kod proizvoda - SKU SA62748

Opis

EnoWhite Fruit je komplet koji sadrži sve potrebno za 200 kg voća za proizvodnju rakije i belog vina. Pogodan je za pripremu voća svetlog mezokarpa poput kajsije, breskve, kruške, jabuke, dunje i belog grožđa za proizvodnju vina.


SADRŽAJ KOMPLETA:


1. Enzim Essezym-clair, pektolitički enzim za voće, Pektinaza u količini od 5g
Uloga enzima je da se pospeši ekstrakcija plemenitih supstanci iz ploda, u prvom redu aromatskih prekursora, koji će sačuvani dejstvom enzima, biti preneti i istaknuti u konačnom proizvodu (rakiji).


2. Vinoferm Basic bayanus- aktivni suvi kvasac (Saccharomyces cerevisiae sp. Bayanus) za fermentaciju u količini od 50g.
Vinoferm Basic Bayanus je kvasac selekcionisan za preradu voća koje konačnom proizvodu daju elegantne cvetne arome, sa tonovima zrelog voća poput zrelih krušaka, ananas dinja, jabuka i belih nektarina. Uz pravilnu primenu i kontrolisan proces, kvasac može preneti i odlike podneblja na kojem se gajilo voće te na taj način dodatno okarakterisati konačan proizvod. Pogodan je za primenu kod otežanih I teško kontrolisanih fermentacija.


3. Vinovit aktivator fermentacije (hrana za kvasce) u količini od 2 x 50g
Vinovit je aktivator fermentacije sačinjen u osnovi od fosforno-azotnih jedinjenja i vitamina B1, specijalno proučen za stimulaciju rasta i razmnožavanja kvasaca, što doprinosi brzoj alkoholnoj fermentaciji sa pravilnim i kompletnim tokom. U slučaju usporene fermentacije, zbog visoke temperature, Vinovit doprinosi završetku alkoholne fermentacije.NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar