Dutch oven 9L ovalni Valhal Outdoor

Valhal Outdoor
16.320,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Valhal Outdoor
Kod proizvoda - SKU VH9L
Na zalihama

Opis

Holandska pećnica Dutch oven VH9L je posuda od livenog železa, ima jedinstven ovalni oblik, a poklopac ima podignutu ivicu. Dizajnirana za upotrebu sa bilo kojim izvorom toplote, možete je koristiti na šporetu, u rerni, na roštilju, na otvorenoj vatri ili u žaru. 

Zbog jedinstvenog ovalnog oblika, ova holandska posuda je idealna za pečenje najlepših hlebova. Zahvaljujući podignutoj ivici, možete staviti ugalj na poklopac i tako stvoriti funkciju pećnice unutar posude.

Valhal Outdoor posuda od livenog železa idealna je za pečenje i kuvanje na otvorenoj vatri i žaru. Posude ove vrste vremenom se ne troše, ali postaju mnogo bolja. Zbog najravnomernije raspodele toplote u ovim jelima možete ispeći vrhunski hleb, ispeći stejk ili pripremiti ukusno varivo. Uvek super!

Holandske pećnice, Dutch oven,  Valhal Outdoor već su prethodno tretirane prirodnim uljem, tako da to ne morate činiti sami za prvu upotrebu. No, preporučujemo da Dutch oven zagrejete pre prve upotrebe. Kad se dobro pobrinete za svoj Dutch oven, imate posudu za ceo život. Da biste osigurali životni vek, preporučujemo da se sa VH.WAX-om redovito brinete o svojoj posudi.

  • Dimenzije: 43 × 31 × 18 cm
  • Težina: 11.5 kg
  • Za 12-16 osoba


UVOZNIK: VJN internet trgovina,  Bele Njive 5, Novi Sad 21000, tel. +381665447799

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar