Cipela MAGNI plitka sa zaštitnom kapom HH

21.270,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Kod proizvoda - SKU SA36196
Na zalihama

Opis

Cipela Magni plitka sa zaštitnom kapom je ekstremno prozračna cipela sa “SafeVent” tehnologijom, pruža maksimalno disanje kože, a da pri tom ne gubi visoko zaštitna svojstva stopala. Možete je nositi u svim situacijama, a posebnu udobnost pruža u toplom okruženju jer vaše stopalo održava suvim. To je čini izuzetno prijatnom i sigurnom cipelom. 

Specijalna zaštita u donjem delu đona sprečava probijanje eksera i ostalih sličnih oštrih predmeta i ublažava udare. “SafeVent” tehnologija označava poseban patent koji štiti donji deo stopala od oštrih predmeta, a ujedno čini đon ekstremno prozračnim, napravljen od materijala koji sprečavaju znojenje. 

Ima lagani mekani “EVA” ergonomski sloj, prijatan za stopalo dok je spoljni gumeni deo đona, otporan na klizanje i habanje. 

Pre 130 godina kompanija HELLY HANSEN počela je da proizvodi prvenstveno vodootpornu odeću za skipere. Do danas je postala vodeći proizvođač radne zaštitne odeće visokog kvaliteta. Iskustvo i kompetentnost ove kompanije osiguravaju garderobu pogodnu za nošenje u ekstremnim situacijama u kojima kvalitet i funkcionalnost direktno utiču na zdravlje, bezbednost i udobnost.

Veličine: 46


NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.

Informacije

SKU
SA36196
Kategorije
Težina
2 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar