Big Green Egg ConvEGGtor - L konvektor

Big Green Egg
21.990,00  RSD (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni. Cenu dostave određuje Bex Kurirska Služba na osnovu težine.
Big Green Egg
Kod proizvoda - SKU CR 140301747
Na zalihama

Opis

ConvEGGtor funkcioniše kao prirodna barijera između vašeg posuđa, jela koje pripremate i otvorene vatre Vašeg Green Egg-a. Specijalni dizajn convEGGtor-a obezbeđuje dobar protok vazduha i odličnu toplotnu provodljivost. Indirektna toplota koja prolazi kroz keramički toplotni štit pretvara vaš EGG u potpuno razvijenu pećnicu na otvorenom. Ovo je idealno za nisko i sporo kuvanje gde se sastojci nežno kuvaju na niskoj temperaturi.

Napravljen je od visoko kvalitetne keramike koja je otporna na visoke temperature i omogućava ravnomerno raspoređivanje toplote po celoj površini roštilja. Ovaj materijal takođe omogućava da se hrana priprema sa minimalnim korišćenjem ulja, što je odlično za one koji žele da pripreme zdrave obroke.

Konvektor se jednostavno postavlja i uklanja, što znači da možete brzo prebaciti sa direktnog na indirektno roštiljanje i obrnuto. Njegova jedinstvena konstrukcija vam omogućava da koristite svoj L roštilj na različite načine, u zavisnosti od vrste jela koja pripremate.

ConvEGGtor je jedan od najpopularnijih dodataka Big Green Egg i značajno će povećati potencijal vašeg EGG-a. A ako ste raspoloženi za pizzu - samo dodajte kamen za pečenje i poslužite italijansko remek-delo.

Brend: Big Green Egg
Kompatibilnost: Big Green Egg L roštilj
Materijal: keramika
Dimenzije (DxŠxV): 45x45x8 cm
Boja: bež 

*Svi dodaci za Big Green Egg roštilje su dostupni odvojeno


NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu.


Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar