Isporuka i povraćaj

Rok isporuke:
Internet prodavnica VremeJeNovac.rs započinje proces organizovanja isporuke proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši naručivanje i kupovanja proizvoda.
Isporuku obavljamo u roku 2 - 4 dana osim proizvoda za koje je kupac posebno obavešten o roku isporuke. Subote i nedelje ne računaju se u rok dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi, u distribucionom centru partnera koje je isti vratio internet prodavnici VremeJeNovac.rs bez isporuke kupcu i sl.) VremeJeNovac.rs ne preuzima odgovornost na prvi rizik i obvezuje se poslati zamenski proizvod u najkraćem roku.
Nemogućnost isporuke od strane prodavca:
U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavca zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavac će pismeno obavestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu, prodavac će kupcu vratiti uplaćen novac što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.
Kada kupac izvrši plaćanje karticom putem Interneta, njegova kartica se ne tereti do isporuke robe. U slučaju otkazivanja narudžbe u roku od sedam dana nakon isporuke prodavac će izvršiti storniranje plaćanja kod banke koja je izdala karticu.
Isporuka:
VremeJeNovac.rs internet prodavnica u saradnji sa dostavnim službama vrši dostavu. Bex kurirska služba za teritoriju Srbije, a za sve države osim Srbije: PTT Srbija
* Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između Kupca i dostavljača, radnici Internet prodavnice VremeJeNovac.rs dostavnim službama dostavljaju i broj telefona Kupca navedenog prilikom registracije.
* Ukoliko Kupac želi dostavu nekom drugom dostavnom službom, dužan je o tome obavestiti VremejeNovac.rs odmah po izvršenoj narudžbi. U tom slučaju Kupac sam kontaktira dostavnu službu i sa njima dogovara detalje dostave. Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca.
* Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
*Prilikom preuzimanja Kupac je dužan proveriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (radniku kompanije koja vrši dostavu).
*Ako Kupac ne primi robu, ili obavestenje o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavestiti Prodavaca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.
* Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.
Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom povraćaja e-mailom na info@vremejenovac.rs, telefonski na broj 021447799.

Isporuka za inostranstvo:Prilikom naručivanja izaberite zemlju u koju želite da dostavi naručeni proizvod. Program će iskazati cenu dostave u konačnom predračunu.